Συγχώνευση VIVISOL Hellas - VitalAire

Μια νέα εποχή στην Κατ' οίκον Φροντίδα

Μία νέα εποχή ξεκινά στην Αναπνευστική Φροντίδα στο σπίτι καθώς με ισχύ από την 17η Μαρτίου 2022, η VIVISOL HELLAS απορρόφησε λόγω συγχώνευσης την εταιρεία Vivicare Hellas (Πρώην VitalAire Hellas).

Ως συνέπεια της απορρόφησης η Vivicare Hellas σταμάτησε να υφίσταται και η VIVISOL Hellas ανέλαβε αυτόματα και εκ του νόμου και χωρίς καμία άλλη διαδικασία ή προϋπόθεση , ως καθολικός διάδοχος, το σύνολο των υποχρεώσεων και δικαιωμάτων της απορροφώμενης εταιρείας.


Η VIVISOL είναι ένας από τους κύριους παρόχους κατ’οίκον περίθαλψης εντός και εκτός Ευρώπης κυρίως στον τομέα υποστήριξης του αναπνευστικού, δηλαδή στην οξυγονοθεραπεία, στον μηχανικό αερισμό, στη διάγνωση και θεραπεία του συνδρόμου της υπνικής άπνοιας κλπ

Ο Όμιλος VIVISOL είναι μέλος του Ομίλου SOL ο οποίος, από την ίδρυσή του το 1927, αναπτύσσεται σταθερά χάρη στην στρατηγική διεθνοποίησης και διαφοροποίησης στον τομέα της κατ’οίκον περίθαλψης. Eίναι από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην παραγωγή, την εφαρμοσμένη έρευνα και διακίνηση βιομηχανικών, τεχνικών και ιατρικών αερίων, στους τομείς της Κατ’οίκον περίθαλψης, της βιοτεχνολογίας και της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Έχει παρουσία σε 29 χώρες, απασχολεί 4.613 εργαζόμενους, εξυπηρετει πάνω από 50.000 βιομηχανικούς πελάτες, 500 μεγάλους ιατρικούς πελάτες και πάνω από 500.000 ασθενείς. Το 2020 οι καθαρές πωλήσεις το Ομίλου ανήλθαν στα €973,8 εκατομμύρια. Η SOL Spa, η επικεφαλής εταιρεία του Ομίλου SOL, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου από τον Ιούλιο του 1998.

 

Διαβάστε Περισσότερα