Επιλογή μάσκας CPAP

To Άλφα και το Ωμέγα στην επιτυχία της θεραπείας με CPAP είναι η σωστή επιλογή της μάσκας. Στην Vivisol έχετε την δυνατότητα επιλογής από μία μεγάλη γκάμα διαφόρων κατασκευαστών συμπεριλαμβανομένου της ResMed, του κορυφαίου σε πωλήσεις κατασκευαστή μασκών παγκοσμίως
Στην Vivisol ακολουθούμε ένα πολύ συγκεκριμένο πρωτόκολλο στην επιλογή της μάσκας για να μπορέσουμε να καταλήξουμε με ακρίβεια σε ένα εύρος μασκών που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο που κοιμάστε σεβόμενοι τις όποιες ανησυχίες μπορεί να έχετε.
Διάβασε περισσότερα

Μεθολογία 

Στην Vivisol ειδικευόμαστε στο να σας κάνουμε να νιώσετε άνετα με την θεραπεία CPAP. Ακολουθούμε συγκεκριμένη μεθοδολογία , η οποία μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην σωστή μάσκα για εσάς και κατά συνέπεια στην δική σας άνεση.
Θέλουμε να μείνετε στην θεραπεία και για αυτό θα περάσουμε όσο χρόνο χρειαστεί μέχρι να βρείτε την μάσκα που σας ταιριάζει.

Δεν είστε σίγουρος για την τελική επιλογή σας; Δοκιμάστε την μάσκα για λίγες ημέρες στην ηρεμία του σπιτιού σας και πάρτε την απόφασή σας με την ησυχία σας. Ρωτήστε μας για τα εξειδικευμένα προγράμματα που διαθέτουμε.
Responsive Image

Προτάσεις

Με την βοήθεια της ResMed, διαθέτουμε τα πλέον εξειδικευμένα online εργαλεία για την ορθότερη μεθοδολογία που θα ακολουθήσουμε στην επιλογή της καταλληλότερης μάσκας για εσάς.
Συμπληρώνουμε μαζί το quiz που έχει σχεδιάσει η ResMed για εσάς και βρίσκουμε τις κατάλληλότερες μάσκες βάσει του τρόπου ζωής σας και του τρόπου που κοιμάστε:
  1. Είστε κλειστοφοβικός;
  2. Έχετε ευαισθησίες ή αλλεργίες;
  3. Κοιμάστε στο πλευρό σας συχνά;
...είναι μόλις κάποιες απο τις ερωτήσεις που σας κάνουμε μέσω του online quiz. Ο αλγόριθμος της ResMed προτείνει για εσάς την μάσκα που θεωρεί ότι βρίσκεται πιο κοντά στις προτιμήσεις σας και εμείς σας δίνουμε ένα δείγμα για να δοκιμάσετε. 
Η επιλογή της μάσκας γίνεται παιχνίδι με τα τεχνολογικά εργαλεία. Επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας σήμερα και δοκιμάστε δωρεάν όλη τη γκάμα της ResMed.

Μέτρηση μεγέθους μάσκας

Προφανώς όλες οι μάσκες CPAP  δεν είναι ίδιες, όπως aκριβώς και όλες οι μύτες δεν είναι ίδιες. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία στην επιλογή της μάσκας αποτελεί η εύρεση του σωστού μεγέθους μάσκας ώστε να έχετε τις λιγότερες δυνατές διαρροές αλλά και άνετη εφαρμογή.
Στα καταστήματά μας διαθέτουμε ειδικούς μετρητές της ResMed με τους οποίους μπορούμε και μετράμε με ακρίβεια το μέγεθος της μάσκας που σας ταιριάζει.

Αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας, ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε από το σπίτι να βρείτε το σωστό μέγεθος της μάσκας που σας ενδιαφέρει.

Mην αφήνετε τρίτους να επιλέγουν για εσάς. Μπείτε στο παιχνίδι σήμερα
 

Πρόγραμμα δοκιμής 

Η μάσκα CPAP και ο τρόπος που αυτή εφαρμόζει στο πρόσωπο είναι κριτικής σημασίας για την παραμονή στη θεραπεία. Ενά μεγάλο ποσοστό νέων χρηστών CPAP, απορρίπτουν την θεραπεία τις πρώτες μόλις εβδομάδες γιατί δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξουν την μάσκα που πραγματικά τους ταιριάζει.
Στην Vivisol, έχουμε αναπτύξει ένα πρόγραμμα δοκιμής μασκών για να μπορέσετε να δοκιμάσετε στο σπίτι σας, τις μάσκες που πιθανόν να σας ταιριάζουν. Αποφασίστε μόνοι σας ποια μάσκα σας ταιριάζει και μην αφήνετε άλλους να επιλέγουν για εσάς. Κλείστε ραντεβού σήμερα σε ένα από τα καταστήματά μας και δοκιμάστε όλες τις μάσκες του πρώτου σε πωλήσεις κατασκευαστή μασκών CPAP παγκοσμίως, ResMed.
Responsive Image

Αξιοποιώντας την Θεραπεία CPAP

Διαβάστε τα πάντα για το πως μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Θεραπεία CPAP

Κατεβάστε το Φυλλάδιο