Ποιοι είμαστε

Η VIVISOL είναι ένας από τους κύριους παρόχους κατ’οίκον περίθαλψης εντός και εκτός Ευρώπης κυρίως στον τομέα υποστήριξης του αναπνευστικού, δηλαδή στην οξυγονοθεραπεία, στον μηχανικό αερισμό, στη διάγνωση και θεραπεία του συνδρόμου της υπνικής άπνοιας κλπ


Ο Όμιλος VIVISOL είναι μέλος του Ομίλου SOL ο οποίος, από την ίδρυσή του το 1927, αναπτύσσεται σταθερά χάρη στην στρατηγική διεθνοποίησης και διαφοροποίησης στον τομέα της κατ’οίκον περίθαλψης. Eίναι από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην παραγωγή, την εφαρμοσμένη έρευνα και διακίνηση βιομηχανικών, τεχνικών και ιατρικών αερίων, στους τομείς της Κατ’οίκον περίθαλψης, της βιοτεχνολογίας και της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Έχει παρουσία σε 29 χώρες, απασχολεί 4.613 εργαζόμενους, εξυπηρετει πάνω από 50.000 βιομηχανικούς πελάτες, 500 μεγάλους ιατρικούς πελάτες και περίπου 700.000 ασθενείς. Το 2020 οι καθαρές πωλήσεις το Ομίλου ανήλθαν στα €973,8 εκατομμύρια. Η SOL Spa, η επικεφαλής εταιρεία του Ομίλου SOL, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου από τον Ιούλιο του 1998.

Στην Ελλάδα ο όμιλος SOL έχει παρουσία από το 2000, στον τομέα της αναπνευστικής φροντίδας, με φυσικά καταστήματα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Από τις 16 Φεβρουαρίου 2021 απέκτησε τις δραστηριότητες της AIRLIQUIDE HELLAS και της VITALAIRE HELLAS αποκτώντας έτσι το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα.

Διάβασε περισσότερα

700.000

Ασθενείς Παγκοσμίως

19

Σημεία σε όλο τον κόσμο

35

Χρόνια εμπειρίας 

Δείτε τον όμιλο SOL

Διαβάστε περισσότερα για τον όμιλο SOL και την δραστηριότητα της Vivisol παγκοσμίως

Το μοντέλο βιωσιμότητας

Η διάδοση των χρόνιων παθήσεων και η αυξανόμενη ανάγκη για τη μεταφορά της φροντίδας απο το νοσοκομείο στο σπίτι, οδηγεί τις εθνικές υπηρεσίες υγείας να αφομοιώσουν ένα νέο μοντέλο για μείωση εξόδων και διαφάλιση της ποιότητας υπηρεσιών στους αθενείς. Στην Vivisol, εγγυώμαστε ότι αναλαμβάνουμε τους ασθενείς, χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο θεραπείας που είναι βιώσιμο για τον κλάδο υγείας. Για αυτό το λόγο λαμβάνουμε υπόψη μας πολλούς παράγοντες στα projects έρευνας και ανάπτυξης.

Διάβασε περισσότερα