Φορητός Συμπυκνωτής

Οι φορητοί συμπυκνωτές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει πολύ προς την κατεύθυνση αυτή καθώς σήμερα ένας μικρός φορητός ζυγίζει περίπου 2 κιλά και η μπαταρία του διαρκεί πάνω από 6 ώρες, δίνοντας ουσιαστική αυτονομία στον χρήστη.
Η Vivisol, ως μέλος του ομίλου SOL, με παρουσία σε 17 χώρες, σας προσφέρει μια πλούσια εμπειρία, φορητών λύσεων από τους κορυφαίους κατασκευαστές Inogen, Philips και Caire (πρώην Airsep), στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για Αγορά αλλά και Ενοικίαση.

Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι και διανομείς των 3 κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως Inogen, Philips, Caire με επίσημο service στην Ελλάδα.
Διάβασε περισσότερα

Αγορά ή Ενοικίαση

Το ερώτημα που προβληματίζει τους περισσότερους είναι αν θα πρέπει να επενδύσουν στην αγορά ενός μικρού φορητού συμπυκνωτή ή απλώς να προχωρήσουν σε ενοικίαση με ένα αντίστοιχο μηνιάιο μίσθωμα. Συνήθως οι τιμές ενοικίασης για ένα φορητό συμπυκνωτή από τη κορυφαία σειρά όπως ο Inogen One G5 ή ο Philips SimplyGo Mini ξεκινούν από 150€ ενώ η αγορά τους από 2260€. Αυτό σημαίνει πως πρακτικά κάποιος μπορεί θα μπορούσε να κάνει απόσβεση της αγοράς του σε 17 μήνες εφόσον επιλέξει να αγοράσει την συσκευή. Από την άλλη όμως η ενοικίαση, όπως ακριβώς και το leasing ενός αυτοκινήτου έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα. 
Αγορά Ενοικίαση
1 Μεγάλο αρχικό ποσό καταβολής Μικρό μηνιαίο μίσθωμα
2 Αναμονή για επισκευή σε περίπτωση βλάβης Άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης
3 Καινούργιο "του κουτιού" Άριστη κατάσταση αλλά συνήθως μεταχειρισμένο
4 Επιβάρυνση κόστους με έξοδα συντήρησης μετά την περίοδο εγγύησης Άμεση αντικατάσταση. Έξοδα περιλαμβάνονται στο μίσθωμα
Στην Vivisol συζητάμε μαζί σας και καταλήγουμε ποιό από τα δύο μοντέλα σας συμφέρει. Μια συνηθισμένη επιλογή απο πολλούς είναι να ενοικιάσουν την συσκευή για 1 με 2 μήνες, έως ότου νιώσουν σίγουροι για την επιλογή τους, και εν συνεχεία να προχωρήσουν στην αγορά.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον Συγκριτικό Πίνακα με τιμές και Τεχνικά Χαρακτηριστικά που φτιάξαμε για εσάςΚαλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ενοικίασης φορητών συμπυκνωτών που διαθέτουμε.
Άμεσα διαθέσιμα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Εξειδικευμένο Service

Η  επιλογή της εταιρείας που θα εμπιστευθείτε για την αγορά ή την ενοικίαση ενός τόσο εξελιγμένου τεχνολογικά προϊόντος, θα πρέπει να βασίζεται πρωτίστως στο τεχνικό υπόβαθρο που διαθέτει. Η Vivisol ως μέλος του ομίλου SOL με παρουσία σε 17 χώρες στον κόσμο, τηρεί πολύ αυστηρά standarts στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης και διαθέτει επίσημο service όλων των κορυφαίων κατασκευαστών που αντιπροσωπεύει. 


Σήμερα η Vivisol Hellas , διαθέτει πολυπληθές τεχνικό τμήμα με εκπαιδεύσεις από όλους τους κατασκευαστές Φορητών συμπυκνωτών. Έτσι με σιγουριά, σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι επισκευές λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα στο επίσημο service μας, μειώνοντας κατά πολύ τον μέσο χρόνο επισκευής και αναμονής.

Μεταφερόμενοι Συμπυκνωτές

Μια άλλη μεγάλη κατηγορία "υβριδικών" συμπυκνωτών, αποτελούν οι μεταφερόμενοι (transportable). Πρόκειται για συμπυκνωτές οξυγόνου μεγαλύτεροι σε μέγεθος από τον φορητό συμπυκνωτή αλλά μικρότεροι από τον σταθερό. Διαθέτουν μπαταρία και ροδάκια ώστε να μπορούν να μετακινηθούν και εκτός σπιτιού και έχουν την μοναδική δυνατότητα να δουλεύουν και με συνεχή ροή, όπως και ο σταθερός, αλλά και μ παλμική ροή (όπως ο φορητός). Έτσι συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των 2 "κόσμων", δίνοντας μια υβριδική λύση στο πρόβλημα της φορητότητας

Συγκριτικό Φορητών Συμπυκνωτών

Όλοι οι φορητοί συμπυκνωτές οξυγόνου δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο απ' ότι οι σταθεροί στο σπίτι. Η βασική διαφορά έγκειται στον τρόπο με τον οποίο αποδίδουν το Οξυγόνο στον ασθενή. Πιο συγκεκριμένα, αντί να δίνουν συνεχή ροή οξυγόνου π.χ 2 λίτρα ανα λεπτό, δίνουν παλμική ροή δηλάδή στέλνουν ριπές (παλμούς) οξυγόνου στις φάση της εισπνοής.                                                                                    


Στο παρακάτω πίνακα έχουμε συγκεντρώσει όλα τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά των κορυφαίων Φορητών Συμπυκνωτών καθώς και τις Τιμές Αγοράς & Ενοικίασης.

Inogen One G5 - Βίντεο

Philips SimlyGo Mini

Inogen Connect

Τo Inogen Connect είναι μία Bluetooth πλατφόρμα για τους φορητούς συμυπκνωτές της Inogen (εξαιρείται το Inogen One G3). Αυτή η δωρεάν εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στον χρήστη μια νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης με τον φορητό συμπυκνωτή του και από την άλλη να προσφέρει στην Vivisol την δυνατότητα να παρακολουθεί ζωτικής σημασίας λειτουργίες και να προλαμβάνει δυσάρεστες καταστάσεις για τον ασθενή.

Σύντομα κοντά σας από την Inogen και την Vivisol Hellas