Φορητός Συμπυκνωτής

Οι φορητοί συμπυκνωτές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει πολύ προς την κατεύθυνση αυτή καθώς σήμερα ένας μικρός φορητός ζυγίζει περίπου 2 κιλά και η μπαταρία του διαρκεί πάνω από 6 ώρες, δίνοντας ουσιαστική αυτονομία στον χρήστη.
Η Vivisol, ως μέλος του ομίλου SOL, με παρουσία σε 17 χώρες, σας προσφέρει μια πλούσια εμπειρία, φορητών λύσεων από τους κορυφαίους κατασκευαστές Inogen, Philips και Caire (πρώην Airsep), στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για Αγορά αλλά και Ενοικίαση.

Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι και διανομείς των 3 κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως Inogen, Philips, Caire με επίσημο service στην Ελλάδα.
Διάβασε περισσότερα

Αγορά ή Ενοικίαση

Το ερώτημα που προβληματίζει τους περισσότερους είναι αν θα πρέπει να επενδύσουν στην αγορά ενός μικρού φορητού συμπυκνωτή ή απλώς να προχωρήσουν σε ενοικίαση με ένα αντίστοιχο μηνιaίο μίσθωμα.  Έχουμε συγκεντρώσει στον παρακάτω πίνακα όλα τα επιχειρήματα της Αγοράς και της Ενοικίασης για να μπορέσετε να επιλέξετε πιο μοντέλο σας ταιριάζει.
Αγορά Ενοικίαση
1 Μεγάλο αρχικό ποσό καταβολής Μικρό μηνιαίο μίσθωμα
2 Αναμονή για επισκευή σε περίπτωση βλάβης Άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης
3 Καινούργιο "του κουτιού" Άριστη κατάσταση αλλά συνήθως μεταχειρισμένο
4 Επιβάρυνση κόστους με έξοδα συντήρησης μετά την περίοδο εγγύησης Άμεση αντικατάσταση. Έξοδα περιλαμβάνονται στο μίσθωμα
Στην Vivisol συζητάμε μαζί σας και καταλήγουμε ποιό από τα δύο μοντέλα σας συμφέρει. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του μοντέλου απόκτησης του φορητού συμπυκνωτή παίζει:
 
  1. Η οικονομική δυνατότητα ολικής αποπληρωμής
  2. Η δυνατότητα συνταγογράφησης μέσω ΕΟΠΥΥ
  3. Ο τρόπος ζωής/εξάρτησης απο τη συσκευή
Δίνεται η δυνατότητα εως και 12 άτοκων δόσεων στην Αγορά

Μια συνηθισμένη επιλογή απο πολλούς είναι να ενοικιάσουν την συσκευή για ένα με δύο μήνες, έως ότου νιώσουν σίγουροι για την επιλογή τους, και εν συνεχεία να προχωρήσουν στην αγορά.
Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ενοικίασης & αγοράς φορητών συμπυκνωτών που διαθέτουμε.
Άμεσα διαθέσιμα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Εξειδικευμένο Service

Η  επιλογή της εταιρείας που θα εμπιστευθείτε για την αγορά ή την ενοικίαση ενός τόσο εξελιγμένου τεχνολογικά προϊόντος, θα πρέπει να βασίζεται πρωτίστως στο τεχνικό υπόβαθρο που διαθέτει. Η Vivisol ως μέλος του ομίλου SOL με παρουσία σε 17 χώρες στον κόσμο, τηρεί πολύ αυστηρά standarts στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης και διαθέτει επίσημο service όλων των κορυφαίων κατασκευαστών που αντιπροσωπεύει. 


Σήμερα η Vivisol Hellas , διαθέτει πολυπληθές τεχνικό τμήμα με εκπαιδεύσεις από όλους τους κατασκευαστές Φορητών συμπυκνωτών. Έτσι με σιγουριά, σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι επισκευές λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα στο επίσημο service μας, μειώνοντας κατά πολύ τον μέσο χρόνο επισκευής και αναμονής.

Λίστα Φορητών Συμπυκνωτών

Η VIVISOL HELLAS διαθέτει όλες τις αντιπροσωπείες των κορυφαίων σε πωλήσεις κατασκευαστικών οίκων συμπυκνωτών οξυγόνου.
- Inogen
- Philips Respironics
- Caire Medical
- GCE Healthcare

Πατώντας στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να βρείτε τον συγκριτικό πίνακα που έχουμε φτιάξει με τα χαρακτηριστικά των φορητών συμπυκνωτών σε σχέση με τις τιμές αγοράς και ενοικίασης

Πως λειτουργεί;

Οι φορητοί συμπυκνωτές οξυγόνου, είναι πολύ μικρότεροι σε μέγεθος και βάρος απο τους αντίστοιχους σταθερούς στο σπίτι. Διαθέτουν αποσπόμενες μπαταρίες για χρήση εκτός σπιτιού, και αποδίδουν το Οξυγόνο με παλμική  Ροή έναντι της συνεχής ροής ενός σταθερού συμπυκνωτή. 

Ανακτήστε σήμερα την ελευθερία σας με έναν απο τους φορητούς συμπυκνωτές που σας προσφέρουμε με Ενοικίαση ή Αγορά.      

Μεταφερόμενοι Συμπυκνωτές

Μια άλλη μεγάλη κατηγορία "υβριδικών" συμπυκνωτών, αποτελούν οι μεταφερόμενοι συμπυκνωτές.  Διαθέτουν μπαταρία για να μπορούν να μετακινηθούν και εκτός σπιτιού. Έχουν την δυνατότητα να δουλεύουν και με συνεχή ροή, όπως και ο σταθερός αλλά και με παλμική, όπως ο φορητός, Έτσι συνδυάζουν τα  χαρακτηριστικά και των 2 "κόσμων", δίνοντας μια υβριδική λύση στο πρόβλημα της φορητότητας με ι σχυρή απόδοση και αυτονομία.