VIVITRAVEL®

Η Vivisol ως μέλος του παγκοσμίου ομίλου SOL, έχει δημιουργήσει ένα διεθνές δίκτυο και είναι σε θέση να υποστηρίζει τους ασθενείς της, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για τη συνέχιση της θεραπείας τους με οξυγόνο στον τόπο διακοπών τους σε όλο τον κόσμο.
Ανεξάρτητα από την μορφή της Θεραπείας (Οξυγονοθεραπεία, CPAP, Αναπνευστήρας), καλέστε μας σήμερα για να συζητήσουμε πως μπορούμε να κάνουμε εφικτό το ταξίδι σας σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας ή του κόσμου ταξιδεύετε.
Διάβασε περισσότερα

Η υπηρεσία VIVITRAVEL (European trademark N° 665.153), δημιουργήθηκε το  1993 ως ακόμα ένα παράδειγμα δέσμευσης για την βελτίωση της ποιότητας των ασθενών μας. Αρχικά η υπηρεσία αναπτύχθηκε για τους ασθενείς Οξυγονοθεραπείας που έψανχαν τρόπους να απολαύσουν την ελευθερία τους εκτός των τοιχών του σπιτιού τους για μια κοντινή βόλτα ή ένα προσωπικό ταξίδι σε άλλη περιοχή.


Σήμερα ή υπηρεσία VIVITRAVEL δίνει τη δυνατότητα στους ασθενείς να μετακινηθούν μεταξύ των μεγαλυτέρων Ευρωπαϊκών χωρών, χωρίς τον φόβο της διακοπής της θεραπείας τους.
 

Οξυγόνο στο αεροπλάνο

Ορισμένοι χρήστες συμπυκνωτή οξυγόνου, χρειάζονται περισσότερο οξυγόνο (λίτρο ανά λεπτό) κατά τη διάρκεια της πτήσης λόγω συμπίεσης του χώρου επιβατών απο το υψόμετρο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάποιοι ασθενείς που χρειάζονται μόνο περιστασιακά τον συγκεντρωτή οξυγόνου στο έδαφος, πρέπει να τον χρησιμοποιούν συνεχώς επί του αεροσκάφους.
Το προσωπικό (πιλότοι και αεροσυνοδοί) έχει εκπαιδευτεί στο χειρισμό ιατρικών συμβάντων κατά την πτήση, ωστόσο, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ δεν απαιτεί από πιλότους ή πληρώματα θαλάμου επιβατών να παρέχουν ιατρική βοήθεια στους επιβάτες.


 

Πριν το ταξίδι με αεροπλάνο

Πριν κλείσετε τα εισιτήριά σας, σιγουρευτείτε ότι ο φορητός συμπυκνωτής που θα έχετε στο ταξίδι σας πληροί τις απαιτήσεις της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών (FAA). Αναζητήστε το σήμα με τα κόκκινα γράμματα στο πίσω μέρος της συσκευής. Το σήμα αυτό επιβεβαιώνει ότι: "Ο κατασκευαστής του φορητού συμπυκνωτή οξυγόνου δηλώνει ότι η φορητότητα της συσκευής και η χρήση της σε αεροπλάνα γίνεται σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ".


 

Πόσες μπαταρίες χρειάζεστε;

Είστε υπεύθυνοι για το σωστό αριθμό μπαταριών σύμφωνα με την αναμενόμενη απόδοση του συμπυκνωτή σας. Λάβετε υπόψη τα παρακάτω για να καθορίσετε τη σωστή ποσότητα μπαταριών / συσσωρευτών:

- τη συμβουλή της Vitalaire σχετικά με τη διάρκεια χρήσης του φορητού συμπυκνωτή οξυγόνου σας βάσει της κατάστασης που βρίσκεται (παλαιότητα, χρήση κτλ)
 - τα στοιχεία της αεροπορικής εταιρείας σχετικά με τον αναμενόμενο χρόνο πτήσης, τις επιπλοκές και τις απρόσμενες καθυστερήσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπορεί να υπάρξει αναμονή στο έδαφος, σε περίπτωση ανταπόκρισης πτήσεων

Γενικά, ο ιστότοπος των αεροπορικών εταιρειών δείχνει πόσες μπαταρίες πρέπει να μεταφέρει ο επιβάτης μαζί του. Συνήθως απαιτούν επάρκή ποσότητα μπαταριών ώστε να εξασφαλίζεται αυτονομία για το 150% του χρόνου της πτήσης.

Για παράδειγμα για μια πτήση 3 ωρών πρέπει να σας επαρκούν οι μπαταρίες για διάστημα έως και 4,5 ώρες

Responsive Image

Φορητοί Συμπυκνωτές

Η εξέλιξη της τεχνολογίας βοηθάει σήμερα χιλιάδες χρήστες οξυγονοθεραπείας να βγούν εκτός σπιτιού και να έχουν αυξημένη ποιότητα ζωής. Είμαστε αντιπρόσωποι των τριών μεγαλύτερων κατασκευαστικών οίκων Οξυγόνου ( Inogen, Philips, Caire) και σας προσφέρουμε μικρούς συμπυκνωτές Οξυγόνου από 1 κιλό βάρος και με αυτονομίες που φτάνους έως και τις 16 ώρες

Τα νέα μας

Συμμετοχή στον 39ο Μαραθώνιο

Συμμετοχή της VIVISOL HELLAS στον 39ο Μαραθώνιο με ενίσχυση του Σωματείου MDA Hellas

Η νέα γενιά μασκών CPAP της ResMed είναι εδώ

Η σειρά AirFit 30 της ResMed δείχνει το δρόμο στις μάσκες CPAP με την ελάχιστη επαφή στο πρόσωπο

Νέο Κατάστημα Service - Αποθήκης

Νέος χώρος στην Αθήνα που φιλοξενεί το επίσημο Service και την Κεντρική μας Αποθήκη.

Συγχώνευση VIVISOL Hellas - VitalAire

Στις 17 Μαρτίου 2022, η VIVISOL Hellas απορροφά την Vivicare (πρώην VItalAire) και γίνεται ο ηγέτης στην κατ' οίκον Αναπνευστική Φροντίδα.

Ο όμιλος SOL δίπλα στον Ουκρανικό λαό

Δωρεά του ομίλου SOL στην UNHCR για τους πρόσφυγες του πολέμου

Υπηρεσίες Φορητού Οξυγόνου

Επιλέξτε ανάμεσα από του πρώτους σε πωλήσεις παγκοσμίως μικρούς και φορητούς συμπυκνωτές. Άμεσα διαθέσιμοι προς ενοικίαση ή πώληση

Τιμοκατάλογος 2022

Ο νέος μας τιμοκατάλογος για το 2022 έφτασε. Βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και καλέστε μας για αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Εκπτώσεις έως 30%

H VitalAire Hellas γίνεται Vivicare Hellas

H VitalAire Hellas αλλάζει την ονομασία της σε Vivicare Hellas σηματοδοτώντας της έναρξη της νέας εποχής υπό την ιδιοκτησία του ομίλου SOL

Η SOL εξαγοράζει την δραστηριότητα της AIR LIQUIDE HELLAS

Νέα εποχή στην ελληνική αγορά μετά την εξαγορά των δραστηριοτήτων της  AIR LIQUIDE HELLAS από τον Ιταλικό όμιλο SOL