Φορητό Οξυγόνο

Στη Vivisol μπορείτε να βρείτε τη φορητή λύση οξυγονοθεραπείας που ψάχνετε. Είτε πρόκειται για έναν απλό περίπατο, είτε για επίσκεψη στο νοσοκομείο ή ακόμα και για ένα ταξίδι που θα κάνετε, σας προτείνουμε τη λύση που σας ταιριάζει.
Από τους νέους φορητούς συμπυκνωτές έως και την κλασσική φιάλη, έχουμε την λύση καθώς είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα και την Ευρώπη των κορυφαίων κατασκευαστικών οίκων όπως Inogen, Philips, Caire
Διάβασε περισσότερα

Συμπυκνωτές Οξυγόνου

H τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι οι φορητοί συμπυκνωτές οι οποίοι βασίζονται στον σχεδιασμό του κλασσικού συμπυκνωτή με την διαφορά ότι είναι 4-5 φορές μικρότεροι και ελαφρύτεροι.
Οι φορητοί συμπυκνωτές λειτουργούν με την μέθοδο της παλμικής απόδοσης του οξυγόνου , δηλαδή την απόδοση παλμού ( ριπής) κατά την έναρξη της εισπνοής. Η ποσότητα του παλμού είναι αρκετή κατ' αντιστοιχία με την συνεχή ροή του κλασσικού συμπυκνωτή.Οι φορητοί συμπυκνωτές διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις ανάλογα με:

- την χωρητικότητα της μπαταρίας (αυτονομία έως και 16 ώρες)
- τον τρόπο απόδοσης οξυγόνου (Μόνο Παλμικό ή Παλμικο & Συνεχές)

Δείτε εδώ το αναλυτικό άρθρο μας για τους φορητούς συμπυκνωτές.
Είμαστε Νο1 σε πωλήσεις φορητών λύσεων Οξυγονοθεραπείας στην Ελλάδα και σε 17 χώρες στον κόσμο.

Δοχείο Υγρού Οξυγόνου

Το φορητό δοχείο υγρού οξυγόνου μπορεί να επαναγεμιστεί εύκολα σε μερικά δευτερόλεπτα από το σταθερό δοχείο, όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Όταν είναι γεμάτο, το φορητό δοχείο ζυγίζει περίπου 3 κιλά και παρέχει περίπου 1.025 λίτρα αερίου οξυγόνου.
Επειδή το οξυγόνο σε υγρή μορφή καταλαμβάνει πολύ λιγότερο χώρο σε σχέση με την αέρια μορφή, το φορητό δοχείο μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο κι είναι πολύ ελαφρύτερο και μικρότερο από μια φιάλη αερίου οξυγόνου.
Επίσης δεν χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια για να λειτουργήσει κι είναι εντελώς αθόρυβο.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το φορητό δοχείο οξυγόνου

Φιάλη Οξυγόνου

Η κλασσική φιάλη αλουμινίου αποτελεί εδώ και χρόνια το πλέον οικονομική και εύκολη λύση για την μεταφορά. Βασικά μειονεκτήματα αποτελούν το βάρος, η μικρή διάρκεια χρήσης και οι συνεχείς αναγομώσεις. Στην VIVISOL διαθέτουμε πιστοποιημένες ελαφριές φιάλεςαλουμινίου για χρήση στο σπίτι ή τις μεταφορές απο και προς το νοσοκομείο.

Καλέστε μας σήμερα για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα αέριου Φαρμακευτικού Οξυγόνου που διαθέτουμε
Responsive Image

Φορητές λύσεις

Συμβουλευτείτε μας σήμερα για το ποιά μέθοδος φορητής οξυγονοθεραπείας σας ταιριάζει. Περιγράψτε μας τον τρόπο ζωής σας και την πάθηση και θα σας δώσουμε άμεση και οικονομική λύση για τις δραστηριότητές σας.
Προγράμματα ενοικίασης και πώλησης άμεσα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Καλέστε μας σήμερα στην Αθήνα στο 210-6720400 & στην Θεσσαλονίκη στο 2310-020120.                            

Δείτε το βίντεο για τον μικρό φορητό συμπυκνωτή της Philips Respironics

Responsive Image

Οξυγόνο στο αεροπλάνο

Μάθετε τα πάντα για τη χρήση όλων των μορφών οξυγονοθεραπείας εν ώρα πτήσης. Πριν κλείσετε τα εισιτήριά σας, σιγουρευτείτε ότι ο φορητός συμπυκνωτής που θα έχετε στο ταξίδι σας πληροί τις απαιτήσεις της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών (FAA) και ότι διαθέτετε ικανοποιητικό αριθμό μπαταριών για να ταξιδέψετε. 
 


Διαβάστε το πλήρες άρθρο