Τηλεπαρακολούθηση

Καινοτομία στην Αναπνευστική Θεραπεία


Στην Vivisol σας παρέχουμε αναπνευστικές συσκευές νέας τεχνολογίας οι οποίες συνδέονται αυτόνομα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας GSM και αποστέλλουν καθημερινά τα δεδομένα της θεραπείας σας σε εμάς και τον γιατρό σας.  Η πιο διάσημη πλατφόρμα AirView απο την ResMed είναι ένα ασφαλές Online λογισμικό για την απομακρυσμένη παρακολούθηση. Δίνει την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα δεδομένα της θεραπείας είτε πρόκειται για την συσκευή CPAP (συμβατό με Airsense 10) είτε για τον αναπευστήρα (συμβατό με Lumis ST, Stellar, Astral). Με την ασύρματη τεχνολογία AirView by ResMed, ο γιατρός σας μπορεί και επεμβαίνει άμεσα απο το ιατρείο του, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της συσκευής σας

Επίλυση τεχνικών προβλημάτων απο απόσταση


Με την απομακρυσμένη παρακολούθηση, δεν χρειάζεται να νιώθετε μοναξιά στο ταξίδι της θεραπείας σας. Είμαστε δίπλα σας και σας προσφέρουμε στήριξη ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε στο έπακρο της δυνατότητες της συσκευής σας. Με την τεχνολογία της απομακρυσμένης βοήθειας, η πλατφόρμα Airview απο την ResMed δίνει την δυνατότητα επίλυσης τεχνικών προβλημάτων ασύρματα, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία των μακροσκελών τηλεφωνικών επικοινωνίων ή επισκέψεων.

Τα report της θεραπείας είναι πλεόν ευκόλως διαχειρίσιμα καθώς μπορούν να "κατέβουν" απο την Vivisol ή απο τον ίδιο τον γιατρό σας καθώς και το εργαστήριο ύπνου που σας παρακολουθεί.

Λιγότερη ταλαιπωρία, περισσότερη ουσία
Area Terapeutica

Εργαλείο για τον γιατρό

To AirView™ for Ventilation από την ResMed είναι μια επανασχεδιασμένη πλατφόρμα που που μεταμορφώνει την διαχείριση των ασθενών που χρησιμοποιούν αναπνευστήρα στο σπίτι.  Συνδυάζοντας τις κλινικό υπόβαθρο και την κλινική αποδοτικότητα το AirView for Ventilation προσφέρει απλουστευμένη εμπερία χρήσης για τον Επαγγελματία Υγείας και προηγμένα χαρακτηριστικά για ποιοτικότερη φροντίδα του ασθενή ώστε να αποφεύγεται η διακομιδή στο νοσοκομείο.

Call Back

Η θεραπεία στο κινητό σας

Στην Vivisol επενδύουμε στις νέες τεχνολογίες και σας προσφέρουμε συσκευές με τις οποίες μπορείτε και εσείς να "μπείτε στο παινίδι". Παρακολουθείστε την πορεία της Θεραπείας CPAP μέσω των εφαρμογών για κινητά και tablet, τα οποία σας δίνουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε όπως Δείκτης Απνοιών ανα βράδυ και διαρροές από τη μάσκα. 

Υπηρεσία myAir από την Resmed

Εκατομμύρια άνθρωποι επιλέγουν το myAir™ για να τους βοηθήσουν με την έναρξη της θεραπείας CPAP. Στην πραγματικότητα όσοι χρησιμοποιούν το myAir αποδυκνείεται ότι κοιμούνται τουλάχιστον 1 ώρα επιπλέον κάθε βράδυ σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες CPAP

Πηγή: Malhotra, Atul et al. “Patient Engagement Using New Technology to Improve Adherence to Positive Airway Pressure Therapy: A Retrospective Analysis.” Chest vol. 153,4 (2018): 843-850. doi:10.1016/j.chest.2017.11.005
Διαθέσιμο με τις συσκευές AirSense, AirCurve™ και Lumis, το myAir είναι ένα online πρόγραμμα υποστήριξης που διευκολύνει τη ένταξη στην Θεραπεία CPAP, παρακολουθεί την πρόοδό σας, βαθμολογεί την ποιότητα της θεραπείας με άριστα το 100 και στέλνει μηνύματα ενθάρυνσης καθόλη την διάρκεια της θεραπείας σας.

Αποκτήστε σήμερα το αυτόματο CPAP, Airsense 10 της ResMed ΔΩΡΕΑΝ μεσω ΕΟΠΥΥ

Sleepstyle από την F&P

 Στην Vivisol σας παρέχουμε αναπνευστικές συσκευές CPAP νέας τεχνολογίας οι οποίες συνδέονται αυτόνομα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας  GSM και αποστέλλουν καθημερινά τα δεδομένα του ύπνου σας σε εμάς και τον γιατρό σας.


Η πιο πλατφόρμα Sleepstyle απο την Fisher & Paykel είναι ένα ασφαλές Online λογισμικό για την απομακρυσμένη παρακολούθηση. Δίνει την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα δεδομένα της θεραπείας (άπνοιες την ώρα, διαρροή απο μάσκα, ώρες χρήσης) και διαμοίρασης αυτών με το θεράπων ιατρό, το εργαστήριο ύπνου και εσάς.  

 

LightTrip από την BMC

Κάθε συσκευή BMC M1, σας δίνει πρόσβαση στην εφαρμογή Light Trip app η οποία σας παρέχει καθημερινό σκορ ύπνου, με άριστα το 100 υποστηρίζοντάς σας και καθοδηγόντας σας σε κάθε βήμα της θεραπείας.