Οξυγονοθεραπεία

 Η Vivisol με τη παρουσία της σε 17 χώρες σε όλο τον κόσμο και τα 35 έτη εμπειρίας της, μπορεί και σας προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες Οξυγονοθεραπείας. Είτε πρόκειται για την ενοικίαση σταθερού συμπυκνωτή στο σπίτι είτε για την ενοικίαση/αγορά φορητού συμπυκνωτή για τη βόλτα, ή την επίσκεψη σας στο γιατρό. Έχουμε τη λύση. Όλοι οι κορυφαίοι κατασκευαστές όπως Inogen, Philips και Caire είναι εδώ.
                       

Area Terapeutica
Η Vivisol σας παρέχει όλες τις φορητές λύσεις που ψάχνετε. Καλέστε μας να συζητήσουμε την ανάγκη που έχετε και θα σας δώσουμε λύση για οξυγονοθεραπεία εκτός σπιτιού.
 

Ενοικίαση Φορητών Συμπυκνωτών από 150€ και πώληση από 2260€ σε 12 δόσεις. Δωρεάν δοκιμή για να είστε σίγουροι για την απόφασή σας.


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ενοικιάστε σήμερα φορητό συμπυκνωτή οξυγόνου με μικρό βάρος και μεγάλη αυτονομία.

Φορητές Λύσεις

Αποκτήστε και εσείς σήμερα με αγορά ή ενοικίαση τον πρώτο σε πωλήσεις φορητό συμπυκνωτή Inogen One G5 από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, Vivisol Hellas. Είμαστε η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία στην Ελλάδα σε φορητούς συμπυκνωτές. Καλέστε μας σήμερα και ζητήστε προσφορά για Αγορά ή Ενοικίαση.
Responsive Image

Vivitravel

Ανεξάρτητα από την μορφή της Θεραπείας (Οξυγονοθεραπεία, CPAP, Αναπνευστήρας), καλέστε μας σήμερα για να συζητήσουμε πως μπορούμε να κάνουμε εφικτό το ταξίδι σας σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας ή του κόσμου ταξιδεύετε.

Δείτε εδώ