Οξυγόνο στο σπίτι

Στη Vivisol διασφαλίζουμε την ομαλή μετάβασή σας από το νοσοκομείο στο σπίτι. Διαθέτουμε την σταθερή λύση οξυγονοθεραπείας που συνταγογραφεί ο γιατρός σας και σας παρέχουμε εκπαίδευση και καθοδήγηση για να νιώσετε άνεση με την θεραπεία.


Επιπλέον με την υποστήριξη 24ωρης εξυπηρέτησης, είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη πρόσβαση στην θεραπεία σας μέρα νύχτα.
Διάβασε περισσότερα

Υπηρεσίες Οξυγονοθεραπείας

Μετά την συνταγογράφηση Οξυγόνου στο σπίτι, η Vivisol αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει και να σας εκπαιδεύσει την θεραπεία. Ο πλέον συνηθισμένος τρόπος εφαρμογής οξυγονοθεραπείας είναι ο κλασσικός συμπυκνωτής οξυγόνου, ο οποίος και έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις φιάλες οξυγόνου.


Με την πρώτη παράδοση της συσκευής σας ο τεχνικός της Vivisol ακολουθεί τα παρακάτω βήματα:
 
1 Εξηγεί την συνταγή που έχετε στα χέρια σας
2 Ενημερώνει πως λειτουργεί η συσκευή
3 Σας αφήνει το εγχειρίδιο χρήσης για να το διαβάσετε στο δικό σας χρόνο
4 Σας ενημερώνει για τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει η φλόγα

Απολύμανση συσκευών & Covid19

Γνωρίζετε ότι ενοικιαζόμενοι συπυκνωτές είναι συσκευές που ενοικιάζονται και χρησιμοποιούνται από πολλούς ασθενείς; Για τον λόγο λοιπόν αυτό η συντήρησή τους απο ασθενή σε ασθενή πρέπει να είναι και η πλέον εξονυχιστική. Ειδικά σήμερα με τπ πρόβλημα της πανδημίας Covid-19, η απολύμανση του εξοπλισμού έχει γίνει πιό σημαντική από ποτέ. 

Στην Vivisol ακολουθούμε ειδικο πρωτόκολλο απολύμανσης για όλες τις συσκευές που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Έτσι με την επιστροφή από ασθενή οποιασδήποτε συσκευής ακολουθούνται τα παρακάτω βήματα.
- Απολύμανση εξωτερικών επιφανειών με ειδικό    απολυμαντικό για 15'
- Καθαρισμός εσωτερικών μερών και επικαθίμενης σκόνης
- Αντικατάσταση βακτηριολογικών φίλτρων
- Αντικατάσταση φίλτρων σκόνης συμπιεστή
- Αντικατάσταση φίλτρου σκόνης καμπίνας
- Τελική μέτρηση καθαρότητας Οξυγόνου

Responsive Image
Επιπλέον έπειτα από περιστατικά COVID-19, η συσκευή παραμένει σε καραντίνα τουλάχιστον για 72 ώρες προτού προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα για τον καθαρισό και την απολύμανση

24ωρη Εξυπηρέτηση

Η οξυγονοθεραπεία στο σπίτι, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται για περισσότερες απο 12 ώρες
ημερησίως. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εξοπλισμός (συμπυκνωτής - φιάλη), θα πρέπει να είναι πάντα σε άριστη  κατάσταση. Γιαυτό το λόγο οι υπηρεσίες που το καλύπτουν θα πρέπει να είναι οι καλύτερες δυνατές. Στην Vivisol με την 35ετή εμπειρία μας έχουμε αναπτύξει ένα  μοναδικό ιστό 24ωρης κάλυψης σε όλες τις περιοχές που δραστηριοποιούμαστε. Μην αφήνετε την υγεία σας στην τύχη. Ελάτε σήμερα στους ειδκούς.
Responsive Image